Bir Kitap Varmış Yeni Çıkacak? #7

By kitap sarayi - 04:57




Merhabalar saraylı halkım! Yeni bir " Bir Kitap Varmış Yeni Çıkacak? " yazımla daha karşınızdayım :) video çekmeyi adam akıllı yapacağım diye bir süre bloga yazmayı boşlamışım :P cık cık kendime :D bir kaç yeni haber duyunca bunları sizinle paylaşmasam olmaz dedim ve kolları sıvadım. Hadi bakalım bu yazımda bahsettiğim kitaplara :)


1)  Vampir Günlükleri serisinin Artemis'te oluşundan ötürü onlardan çıkmasını beklediğimiz
dizinin senaristi Julie Plec'in kaleme aldığı " The Originals The Rise " Go! Kitap etiketiyle " The Originals Yükseliş " adıyla Ekim ayında raflarda yerini alacak.

Büyük kötüyü heyecanla beklediğimi söylememe gerek dahi yok heralde? Buradaki hetkes artık az çok The Originals izlediğimi ve Klaus fanı olduğumu biliyordur. Favori karakterimin hikâyesinin çıkışını dört gözle bekliyorum :)



İlk defa burada KCBT' nin yeni turunu ilk defa burada duyurayım. Kitap Canavarlarının Blog Turları olarak bu tatlışın turunu kaptık! Hadi yine iyiyiz 


 2) Filmini izledikten sonra herkesin merak ettiği It's Kind of A Funny Story kitabının yayın haklarının Go! Kitap'ta olduğunu biliyoruz. Duyduğuma göre bekleyiş sona eriyor. Kitap Aralık ayında çıkıyormuş.




3) Speak, Kasım ayında Go! Kitap tarafından yayımlanacak. The Beginning of Everything ise Pegasus Yayınları tarafından çıkarıldı bile. İkinci bir " Aynı Yıldızın Altında "serüveninin gelip gelmediği merak konusu :)




  • Share:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 yorum