15. KCBT : Kaplan Laneti | Colleen Houck ( Kitap Yorumu )

By kitap sarayi - 08:22




Kitap Hakkında

Kitabın Orjinal Adı : Tiger's Curse
Yazarı : Colleen Houck
Türkçe Editasyonu : Kaplan Laneti
Yayınevi : Artemis
Goodreads Puanı : 4. 13
Seri Sıralaması : 1 / 5

Yorumum

Kaplan Laneti kitabının çıkacağını  arkadaşlarımdan duymuştum. Sonra yayınevinin de facebook sayfasındaki paylaşımlarını görünce çok heyecanlanmış, tur arkadaşlarıma kitaptan bahsetmiştim. Herkesin kabul etmesiyle çok mutlu olmuş, hemen turu almaya çalışmak için kolları sıvamıştım. Kitapların gelmesi okunması derken tur çalışmaları çok güzel bir hal aldı görseller falan derken kitabı çok sevdiğimizi farkettik. Heralde hepimizin sevdiği ender rastlanan bir tur oldu Kaplan Laneti. Değişik konusu bizi kitaba doğru çekti sanırım. İyiki de çekmiş. Kitabı okurken keşke serinin diğer kitapları elimde olsa da biterebilsem dedim siz düşünün gerisini.  Seriye o kadar bağlanmışım demek ki :)


Spoiler İsteyen?

Evet kitabı beğendim ancak sevmediğim şeylerde hatta kızdığım şeylerde oldu tabii ki. Kızdığım şey; Kelsey ' nin davranışlarıydı ailesinin akıbetinden ötürü Ren ile yakın olmak istememesi onu kendinden uzaklaştırma çabalarıydı. Keşke böyle yapacağına mutlu olmayı deneseydi.
Şöyle bir kısımda karakter hakkında ne düşündüğümü söyleyeyim.

Bunları biliyor musunuz?

Kelsey, Bay Kadam'a sınırsız soru sorma özelliğine sahip :P

Bay Kadam çok iyi, yardımsever ve  Kelsey kadar meraklı biri.

Kishan son derece çekici fakat kaybettiği eski sevgilisinin ölümü için kendini suç buluyor.

Dhiren kendine Ren diye seslenilmesinden hoşlanıyor. Arkadaşlarına da adlarının kısaltması ile sesleniyor.

Yine Kelsey, birden bire kendini bu dünyanın içinde bulan aslında koruyucu ailesi ile  sade bir hayat yaşayan biriymiş bizim tatlı kaplancıklarımız ile tanışmadan önce :)

Spoiler Bitti 

 Okuyunca book boy friend'inizi bulabileceğiniz bir kitap istiyorsunuz? 
Kaplan Laneti sorunuzun cevabı. Hayran olunası Kaplana dönüşen adamlar, Hindistan'da kırılabilecek bir lanet ve tüm bu karışıklıkta umutsuzca aşık olan bir çift için Kaplan Lanetini öneririm :)

Puanlama : 5 / 5







  • Share:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 yorum