Kitap Yorumu : Aşkı Seçtim | Meral Kır

By kitap sarayi - 10:14



Kitap Hakkında

Kitabın Adı : Aşkı Seçtim
Yazarı : Meral Kır
Seri Adı : Sancaktarlar Serisi #2
Tür : Günümüz Aşk / Polisiye
Yayınevi : Müptela


Yorum



Sıra geldi Müptela yayınlarından severek okuduğum ve okumaya devam edeceğim favori yazarımın kitabına :) Şu aralar bana iyi gelen kitaplardan biriydi aşkı seçtim. Öyleyse başlayayım ben kitabı okurken ki anılarıma :) Biz tam misafirliğe gideceğimiz zaman kitabın son kısımlarındayım ben. Ve o anki düşüncem;( kitabı okumaya devam ediyorum o sıra ) gelene kadar beklerim canım ne olacak? Sonuç kitabı kendiyle misafirliğe götürdü :D Zaten sanırım sonraki gündü kitabı bitirdim.




Ve tabii ki o andan beri aklıma geldikçe yolum aşka düştü'nün acaba ne zaman çıkacağını düşünüyorum :D

Daha önceki yazılarımda söz ettim mi bilmiyorum, ben polisiye kesinlikle okuyamıyorum. O tür romanlar bana çekici gelmiyor, Sıkılıyorum. Ancak Aşkı Seçtim'de çok hayret verici bir şekilde böyle olmadı. Ben bir Sherlock kesilmişim görmeniz lazım :P
 Bu türü sevmeyen biri olarak kitapta polisiye, gizem konuları işlendiği sıralar sıkılmadığım için çok mutluyum. Sanırım bunun birazda romanın aşkla harmanlanmış olması ile ilgisi var. Uzun lafın kısası ben bu yorumu paylaşır paylaşmaz sıradaki romanı beklemeye devam edeceğim şekilde sevdiğim bir roman oldu. Müpteladan şu sıralar sadece Meral Kır okuma kararı aldığımı söylemiş miydim? Evet şu sıralar cidden öyle. Benim için oradaki en iyi yazar şu an kendisi.
Ahmet ve Sena'nın hikayesi için sabırsızlanıyorum :)

Puanlama : 5 / 5


















  • Share:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 yorum