Gül Ve Avcı Çok Yakında Bas Ucumuzda

By kitap sarayi - 06:38

       BU ARALAR GÜZEL HABER BİR HABER Mİ BEKLİYORDUN İŞTE BU GÜZEL BİR HABER!

"Dikkat Dikkat Sevgili Okurlarım...

Size harika bir haberim var… Asude Hikayeler’i yeni bölüm derdi olmadan, yorgan altında annenizin “kapat o telefonu” ikazlarını işitmeden, sıkıcı bir ekrana bakmadan, sayfaya girip F5’leri eskitmeden, en önemlisi beklemeden, bir saniye bile gecikmeden okumak ister misiniz? Evet seslerini işitiyorum ve size müthiş bir haberim var.

Çok yakında kitaplarımı elinize alabilecek, ona dokunabilecek, başucunuza alıp beklemeden okuyabileceksiniz…Ephesus yayınları etiketiyle Asude kitapları kütüphanelerinize talip sevgili okuyucularım…

Şimdi gelin hep beraber güzel bir öykü olalım… Benimle beraber bu yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?"


Diyen yazarımız bize Asude bize çok güzel bir haber vermiş oldu.Evet bilenler biliyor tanıyor Asude'yi peki Asude kim gerçekten? Yazarmız uzun bir süredir facebook hikayeler kategorisindeki hit yazardır.En çok okunan,sevilen,yorum,beğeni alan bunları geç bunları herkes yapıyor diyorsan en çok okuyucularıyla iç içe olan yazardır.

Hepimizle konuşur sohbet eder.Asude fan clup ta evet yanlış okumadınız fan clup'ı var koskocaman bir hayran sayfası ama hayrandan çok arkadaşız biz.

Sayfasında daha öncede belirttiğim gibi kendi hayal gücüyle yazdığı hikayelere yolculuk ediyoruz biz ve bu yolculukta yolumuzun bitmesini istemiyoruz.Sayfasını neredeyse 6300 okuyucusu var.Okuyucularıyla olmaktan bu kadar mutlu bir yazar görmedim ben açıkçası.Onunla konuşurken kardeşinle konuştuğun gibi rahat olabilirsin ve bu çok güzel bir durum.

Yazarımız aslında bu kitabını da bizelere facebooktaki sayfasında yayınlayacaktı fakat aklına gelen hain fikirlerle kitaplaştı sevgili hikayemizden sadece ara ara alıntılar okuduk kitaptan ve tabii bu bize yetmedi.Asude bir gün hikayem kitap olmasaydı şöyle başlardım deyip bu tanıtımı bizimle paylaştı.Ben de kitaba aşina olabilmeniz için yazarımızın izniyle tanıtımı paylaşıyorum.


***
Sahiden karısını öldürdü mü acaba? Cevaplar çok yakında!
Diyen yazarımız bizi merak içinde bıraktı :)

Bir kaç ayda bir biz okurlarıyla paylaştığı bir kaç alıntıdan birini daha paylaşıcağım.
Bunları paylaşıyorum çünkü biz zaten Asude okurlarıydık ama siz olmayabilirsiniz sizinde bir fikriniz olsun Asude burada ve ortalığı kasıp kavurmaya geliyorrrr!



Gül ve avcı kitabı hakkında bir fikriniz olması amacıyla paylaşıyorum bunları.

Umarım sevgili Asude'nin daha nice kitaplarını okuruz.
Bizimle bu güzel haberi paylaştıktan sonra kitabının istanbul kitap fuarına yetişeceğini de bildiren yazarımız sevincimizi ikiye katladı !


                                             

  • Share:

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 yorum